Loading images...
23
sep
Midnightwalk Leeuwarden 2012

Midnightwalk Leeuwarden

Hallo allemaal!

Aankomende vrijdag 28 september organiseert de Lionsclub De Stadthouder de jaarlijkse ‘Midnightwalk Leeuwarden’. Deelnemers hieraan maken een wandeling van een kleine 10 kilometer door Leeuwarden en worden zo door en langs bijzondere plekken in de stad gevoerd. Ook worden de deelnemers tijdens de route verrast met kunst en cultuur. Het leuke is dat wij 1 van deze verrassingen zijn met onze stoelenact (zie vorig nieuwsbericht voor een filmpje). We treden op in het MCL en beginnen ongeveer om 22.30.

Goede doel
Het streven van de organisatie is om 100% van het inschrijfgeld ten goede te laten komen aan de Voedselbank Leeuwarden. Lijkt je het leuk om mee te lopen of wil je meer informatie over dit leuke project? Kijk dan op www.midnightwalkleeuwarden.nl!

Groetjes juf,

Nynke